De doelstellingen van ReConSat

Een betrouwbare en geaarde medialiteit
Met deze vorm van medialiteit kunt u zichzelf en anderen in de diepte herkennen. U leert op veel niveaus waar te nemen wat er in u gebeurt, wat u goed doet en welke stappen of beslissingen voor uzelf en uw levensweg de juiste zijn.

Verandering en groei vanuit je innerlijke ressources
Wij dragen alle bronnen voor een genezende verandering en persoonlijke groei in ons. Met behulp van de ReConSat-methoden kunt u deze eigen individuele ressources ontwikkelen en inzetten om zichzelf te ontvouwen. Door te leren om blokkades en problemen helemaal vanuit uzelf op te lossen, kunt u naar uw onafhankelijkheid en vrijheid toe groeien.

Meer...

Als u uw mediale waarnemingen volgt en de juiste beslissingen wilt nemen is het belangrijk om deze te kunnen vertrouwen en dat u niet door wensen, fantasieën en andere waarnemings-filters beïnvloed wordt. Zich bewust te worden van de toon en de filters van uw waarneming is één van de essentiële stappen om een betrouwbare en exacte mediale waarneming te ontwikkelen, die u voor het dagelijkse leven en ook voor uw persoonlijke groei kunt gebruiken. Hierdoor kunt u meer in overeenstemming met uw innerlijk handelen, uw authenticiteit leven en duidelijker de weg van uw ziel gaan.

Deze medialiteit kan door de methode Helder zien/Helder voelen aangeleerd worden, die u in het genieten en in het verdiepen van ieder moment brengt om zo vanuit uw liefde en waarachtigheid te leven.

Geleefde spiritualiteit
ReConSat leidt naar een geleefde spiritualiteit waardoor u zich op ieder moment kunt verwezenlijken en de weg naar uw innerlijke kunt gaan. Alle methoden zijn in het dagelijkse leven te gebruiken en daardoor ook met alles wat u doet inzetbaar, om uzelf te ondersteunen en in uw kracht te komen.

Meer...

De methode Ham-centrering maakt het voor u mogelijk om altijd in rust en helderheid te leven en van daar uit de uitdagingen van het dagelijkse leven te kunnen bejegenen. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens het werk en alle andere dagelijkse bezigheden zich in uzelf ontspannen en in uw harmonie komen. Onze spiritualiteit te leven betekent ook, altijd in overeenstemming met ons eigen innerlijk, dus met onze mediale waarneming te handelen en zijn ware Zijn te leven.